• Lundgaard Kold posted an update 1 month ago

    Ekrano keitimo darbai atliekami tik su specialiai tam skirtais įrankiais ir medžiagomis, todėl garantuojame greitą ir profesionalų ekrano keitimą.

    Žinoma, dažniausia problema – sugedęs iPhone 12 ekranas. Nepaisant to, kad naujos formos iPhone 12 dizainas su stačiakampiu rėmeliu yra specialiai sukurtas tam, kad neišslystų iš rankų – vis tiek tai nutinka, ir ne visada išmanusis telefonas nukrenta ant minkšto paviršiaus.

    Jeigu rezervuosite remonto laiką internetu, darbus atliksime dar geresnėmis sąlygomis – bus taikoma nuolaida ar sumažinta iPhone eleven remonto kaina.

    Prisegamos. Veikia su 220V yra 6val taimeris. Ilgis led lempučių:11m iki led: 6m : bendras ilgis nuo rozetės”17m Pirkti Offered Šviesa

     Visi mūsų naudojami iPhone twelve Mini ekranai atitinka gamintojo keliamus kokybės standartus. Tam, kad Jūsų iPhone 12 Mini po ekrano keitimo veiktų nepriekaištingai, ekranai yra daug kartų kruopščiai tikrinami. 

    Jei garantija pasibaigusi, vietinis „Apple“ įgaliotasis paslaugų teikėjas gali siūlyti baterijos keitimo paslaugą. Įkainiai ir sąlygos gali keistis.

    Jei kreipėtės dėl iPhone twelve remonto į EFIX servisą Vilniuje, galite būti tikri, kad mes tikrai pasirūpinsime jūsų gadžeto sandarumo atstatymu.

    Niekada nedėkite telefono ar strategyšetinio kompiuterio į mikrobangų krosnelę, kad jį pašildytumėte.

    Naudodami nuo ESD apsaugotas žnypleles, nuimkite vidinę metalinę plokštelę ir galinio dangtelio lipniąją juostelę.

    * IPXX veiksmingumas negali būti garantuotas, jei remontą atlieka įgūdžių neturintis asmuo arba nesertifikuotas remonto specialistas.

    Šis, jau keturioliktos kartos Apple išmanusis telefonas yra unikalus pasirinkimas iPhone gamoje. iPhone twelve Mini yra šiek tiek mažesnė ir ekonomiškesnė įprasto iPhone 12 versija. Šis telefonas buvo išleistas kartu su kitais iPhone twelve, tik maždaug dviem savaitėmis vėliau.

    ekrano keitimas , kuriuose yra išorinis monitorius, gali būti nematote slankiklio Ryškumas. Norėdami pakeisti išorinio monitoriaus ryškumą, naudokite ant jo esančius mygtukus.

    Ne. Jeigu Jūsų telefono remonto kainos negalėsime nustatyti iš karto, tuomet kainą pranešime po apžiūros. Jeigu nuspręwebsite neremontuoti, nieko neturėweb page mokėti.

    Jei diena be telefono atrodo lyg amžinybė, pasinaudokite SKUBUS TAISYMAS galimybe/paslauga ir savo išmaleųjį įrenginį atgaukite tą pačią dieną!*

*salebook.net là website cung cấp mã giảm giá và các chương trình khuyến mãi có trên các sàn thương mại điện tử lớn. Chúng tôi không phải đơn vị bán hàng vì vậy mọi thắc mắc về sản phẩm vui lòng liên hệ với đơn vị bán hàng (người bán) hoặc liên hệ bộ phận hỗ trợ tại các sàn thương mại điện tử

Salebook
Logo
Register New Account